Вхід для студентів

   
   

Як до нас дістатись:  

1. від Сихівського району: маршрутні таксі 19, 23, 40, 47а
- їхати до зупинки ТЦ Метро-2
маршрутні таксі 37, 46 або тр. №25
- їхати до зупинки вул. Навроцького

2. від Залізничного району: маршрутні таксі 15, 23, 24, 27, 138
- їхати до зупинки ТЦ Метро-2

3. від Шевченківського району:
маршрутні таксі 19, 50
- їхати до зупинки ТЦ Метро-2
маршрутні таксі 37, 46
- їхати до зупинки вул. Навроцького

4. від Франківського району:
маршрутні таксі 23, 27, 40, 44
- їхати до зупинки ТЦ Метро-2
тролейбус №25
- їхати до зупинки вул. Навроцького

5. від Личаківського району:
маршрутні таксі 19, 23, 24, 27, 40, 44, 47а, 50, 138
- їхати до зупинки ТЦ Метро-2

6. від Галицького району:
маршрутні таксі 47а, 15, 19, 24, 44, 50, 138
- їхати до зупинки ТЦ Метро-2
маршрутні таксі 37,46 або тр. №25
- їхати до зупинки вул. Навроцького

   

22 жовтня 2015 року студенти Ходорівського відділення Технічного коледжу під керівництвом викладачів Гелей І.О. та Власенко Л.С прийняли участь у проведенні Дня харчовика у Львівському Національному університеті ветеринарної медицини та біотехнологій ім. С.З.Гжицького

В рамках святкувань була проведена виставка композицій, створених з природних матеріалів та харчових продуктів, які представляли кафедри Університету та запрошені коледжі.

З привітаннями виступила декан факультету харчових технологій Паска Марія Зеновіївна та вручила подяку представнику Технічного коледжу за участь в Дні харчовика.

Студенти Ходорівського відділення спеціальності „Зберігання, консервування та переробка м’яса” презентували свою композицію з використанням харчових продуктів та природних матеріалів. Іванців Ірина студентка групи 41 ТМ виступила з доповіддю та презентацією на тему „Історія розвитку варених ковбас”. Власною продукцією наші студенти пригощали учасників та гостей святкування.