Вхід для студентів

   
   

Як до нас дістатись:  

1. від Сихівського району: маршрутні таксі 19, 23, 40, 47а
- їхати до зупинки ТЦ Метро-2
маршрутні таксі 37, 46 або тр. №25
- їхати до зупинки вул. Навроцького

2. від Залізничного району: маршрутні таксі 15, 23, 24, 27, 138
- їхати до зупинки ТЦ Метро-2

3. від Шевченківського району:
маршрутні таксі 19, 50
- їхати до зупинки ТЦ Метро-2
маршрутні таксі 37, 46
- їхати до зупинки вул. Навроцького

4. від Франківського району:
маршрутні таксі 23, 27, 40, 44
- їхати до зупинки ТЦ Метро-2
тролейбус №25
- їхати до зупинки вул. Навроцького

5. від Личаківського району:
маршрутні таксі 19, 23, 24, 27, 40, 44, 47а, 50, 138
- їхати до зупинки ТЦ Метро-2

6. від Галицького району:
маршрутні таксі 47а, 15, 19, 24, 44, 50, 138
- їхати до зупинки ТЦ Метро-2
маршрутні таксі 37,46 або тр. №25
- їхати до зупинки вул. Навроцького

   

З 26 по 29 жовтня 2015р. у Ходорівському відділенні Технічного коледжу Національного університету «Львівська політехніка» проходив Тиждень харчовика.

У понеділок 26 жовтня студенти спеціальності «Виробництво хліба, кондитерських, макаронних виробів і харчо концентратів» побували на екскурсії на міні-пекарні «ПП Юськів».

У вівторок проводився конкурс «Осінні фантазії», а саме виставка композицій з природних матеріалів та харчових продуктів виготовлених студентами відділення, кращі з яких відзначено грамотами.


У рамках запланованих заходів відбувся великий семінар, на якому студенти презентували свої доповіді на теми: «Виробництво напівкопчених ковбас», «Виробництво шоколаду» та ін. Доповіді супроводжувалися мультимедійними презентаціями.

У середу студенти під керівництвом викладачів та майстрів виробничо-навчального процесу виготовляли продукцію: ковбаси, м’ясні рулети та кондитерські вироби.

У четвер відбулася дегустація ковбасних та кондитерських виробів, виготовлених студентами відділення.

Урочистості завершились ярмаркою продукції власного виробництва. Частина коштів, з якого перерахована на потреби армії.